Program zarzadzajacy karta sieciowa

System POS to pomysł gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tym całe.

Dla maluchach także bogatszych lokali POS bardzo doskonale sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, jak oraz całych sieci gastronomicznych. To istotne narzędzie, dobrane do publikacji na jakiejkolwiek liczbie stanowisk POS. Program w dobry sposób usprawni panowanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym elementem książce w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność ludzi w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Comarch business intelligence

Współpraca z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami a układami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Leczenie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Lekki i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w pomieszczeniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.