Ekran dotykowy mytab 7

GASTRO POS jest programem, który pozwala na silną i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako wysoce powszechny plan na placu gastronomicznym bawi się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa uczestniczy w sztuce kelnerom również tym samym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo podatnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje kosztownych oraz długich szkoleń, a bardzo funkcjonalna forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z pełną paletą funkcji, bardzo doskonale sprawdzi się w nie ale w niskim, pojedynczym lokalu, a więcej w sieci gastronomicznej.

Programy księgowe

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu funkcjom i modułom GASTRO POS stanowi bardzo sprawnym systemem, jaki wejdziemy na zbytu. W współzależności od profilu lokalu, albo istnieje wtedy bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najpomyślniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych pracowników do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu pracy kiedy i efekcie jaki tworzy. W relacje od stanowiska, można również ustalić widok opcji tak, by był on dostosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca jest dojazd do wszystkich opcji. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty domu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do osobistych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w każdym etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z systemami hotelowymi i urządzeniami do zadań specjalnych.